Lilla Torgs Blommor 

www..facebook.com/pages/Lilla-Torgs-Blommor/595219360507235

Trötta men lyckliga

Kära kära kära hela Halmstad!

Lördagen den 30 maj 2015 går till historien som en av De Viktigaste Dagarna i Halmstads Historia.
För första gången någonsin anordnades Halmstad Pride och det var vi alla tillsammans som gjorde det möjligt. TACK!

Det var nog inte bara jag som inte kunde hålla tillbaka tårarna  när Paraden passerat förbi och jag insåg att vi verkligen gjort det, vi hade verkligen fått till Halmstads Allra Första Pride!!
Under månader har vi planerat, byggt upp organisationen, sökt pengar, träffat människor, visat oss i press och en miljon andra saker som inte synts utåt – samtidigt som tiden tickat på i tredubbel hastighet.
Vi har ritat om vår rutt allt eftersom nya aktörer kom med och resvägen ändrats.
Vi har bantat ner våra åtaganden med den krympande budgeten och slagits mot en del väderkvarnar.
Ibland har vi tappat några sugar här och var men alltid hittat dem igen.
Och visst har vi blivit utsatta för hat, troll och homo-, bi-, trans- och queerfobi men vi har gång på gång fått bevisat för oss det vi redan visste: Kärleken Vinner Alltid Över Hatet!!

Men vi i Halmstad Pride gjorde inte allt själva! Långt därifrån!
Utan stöd, hjälp och pepp från en hel massa människor, en del myndigheter och företag så hade Halmstad Pride aldrig gått att genomföra. Ni är för många för att jag skall kunna namnge er alla men ett speciellt hjärta skickar jag till Halmstad City AB och deras fantastiska Ida Andersson – att ha fått vara en del av Halmstadgillet är en stor ära och en enorm ynnest!

Jag kommer inte att skriva ”vi ses 2016″ för 2015 är långt ifrån över och den 30 maj var inte den enda dagen för den ideella organisationen Halmstad Pride – vårt arbete kommer att pågå även de 364 dagar om året då det inte är Pride Festival. Ni kommer att se mer av oss, det lovar vi.

Ett stort STOLT tack till hela Halmstad och alla invånare i vår vackra kommun för att ni var med och gjorde Halmstad Pride 2015 möjligt!!

Stolta hälsningar
Hela Halmstad Pride
genom
Albin-Magdalena
Halmstad Prides bloggare 2015