Foto: Virge Buravkov
Foto: Virge Buravkov

Gå med i Paraden

Lördagen den 1 oktober är det dags för Pride i Halmstads City och en av höjdpunkterna är ju givetvis paraden, en härlig, rolig och färgsprakande folkfest!

Att gå med i paraden är inte bara roligt, det är även ett utmärkt sätt att visa sitt stöd för utsatta personer och allas självklara rätt att vara den man är.

Samling till paraden sker i Kastanjeallén (Vid Internationella Engelska Skolan), paraden avgår 15.30 och du kan välja att gå med från start eller att ansluta längs med vägen.

Grupper
Är ni ett större sällskap som planerar att gå ihop ser vi gärna att ni anmäler er som grupp. På så vis blir det både enklare för oss att skapa en rolig och varierande parad samtidigt som ni får en egen tilldelad plats i paraden.
Sista dag för anmälan är 24/9

Tips inför paraden!
Paraden är en färgsprakande folkfest och vi uppmuntrar utsmyckning i regnbågens alla färger och musik sång och dans är mer än välkommet. Men tänk på att det enligt svensk lag råder maskeringsförbud på allmän plats, detta innebär att du inte får täcka ansiktet när du deltar i paraden.

Anmälan sker via mail till info@halmstadpride.se

Information som önskas är: Vilka är ni? Hur många är ni? Vad kommer ni att ha med er till paraden? (ex. banderoller, plakat, musikanläggning…)

Glöm inte att ange kontaktperson och kontaktuppgifter.